En smuk bue

I dag er der blevet gravet tung lerjord og græstørv og løftet fliser i massevis! Vi er begge fuldstændig mørbankede, men resultatet er blevet så flot!
For at starte fra en ende af, har jeg besluttet at koncentrere mig om ét bed af gangen, i stedet for at bruge hver eneste søndag på at luge skvalderkål i alle bedene. Det første bed, der får en kærlig hånd, er skyggebedet op ad huset. Vi har gravet fliserne op – de har tendens til at blive lidt slimede af at være i skygge – og udvidet bedet ved at lægge en ny og mindre størrelse fliser ud i græsplænen i en flot bue!

Og så er bedet blevet (nogenlunde) gravet i gennem – Det er fyldt med tung lerjord og har tendens til at blive oversvømmet, når det regner meget, så jeg har gravet en smule af lerjorden op – selvom man egentlig burde anlægge et ordentligt dræn i stedet. Men nu ser vi om det går… Der er bestilt skygge-tålende stauder med pakkeposten 🙂

Det smarte er, at nu slipper vi for at luge ukrudt mellem fliserne – for nu skal græsslåmaskinen bare køres hen over i stedet! Der er ca. 20 cm. græs mellem hver flise – det ser rigtig fint og “naturligt” ud. Nu skal bedet lige plantes til og der skal sås græs, hvor der mangler. Og så vil de kommende stauder forhåbentligt komme til at danne en pæn kant ud mod stien. Næste skridt er at tage fat i den større sti fra havelågen op imod huset. Skvalderkålen må vente.

Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i Havedesign og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s