Early Bird

I nat vågnede jeg 12 minutter over tre til solsort-koncert! Jeg lå lysvågen en time, mens den kåde sanger kvidrede ud i natten. Kolonihavehusets vægge er tynde!

Snart modnes vindruerne i drivhuset og jeg skal sætte net for døren, da min kække natbejler gladeligt flyver derind år efter år og mæsker i sig.

Om dagen sidder han på knoppen af min eller naboens flagstang, og spejder efter damer. Men altså…han har en god personlighed. Og synger godt. Så vi lever sammen. På godt og ondt.

Haven er knastør, græsplænen herligt vissen, så plæneklipperen og min frosne skulder får en pause. Det er lykkedes mig at fremelske 4 gigantiske agurker, og 3 kilo jordbær. Det er langt fra en dækkende selvforsyning, men føles ualmindelig godt i en hverdag hvor det meste på bordet har været pakket ind i plastic. Og point på speltmorkontoen!

Jeg prøver at forære en del af afgrøderne væk – for at rette op på den elendige karma, jeg har akkumuleret da jeg i år var nødt til at gøre mig til musemorder.

En sen aften, da jeg sad og sippede vin med en veninde, var der pludselig en ubuden gæst i mit køkken! Og selvom jeg først forsøgte med en “human” fælde, så min datter kunne få musen at se og vi kunne slippe den fri sammen, så gik den plan i vasken da musen en nat gik i fælden og jeg i ren ur-skræk tabte fælden, så musen pilede ud igen! Så måtte jeg sande, at jeg bedre kan deale med en død mus…

Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i Sommer og tagget , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s