Om

Jeg blogger (særdeles uregelmæssigt) om min kolonihave, som jeg købte af en ældre dame i sensommeren 2010. Huset mindede om en cigarkasse, og jeg har på siderne her dokumenteret hvordan jeg har lagt nyt gulv, bygget en seng, og i det hele taget udsat det lille hus (fra 1930’erne) for en kærlig hånd.

Efter der kom et barn ind i mit liv, lever bloggen et meget uregelmæssigt liv. Men kan du bruge nogle af ideerne, er det jo super.

Kommentarer er velkomne.

Reklamer

23 svar til Om

 1. Kristina siger:

  Tillykke! Glæder mig meget til at møde The Kolonihavehus Formerly Known as Lulu’s Lysthus. Har du overvejet en numerolog? 🙂 Tara kan i øvrigt godt få min stemme. Knus.

 2. Helle Bøttiger siger:

  Hej Maria.

  Jeg er caster og søger deltagere til et nyt have/mad program på Tv2. Jeg er faldet over dig og din blog og tænker at det måske kunne være noget for dig at lege med?

  Du må meget gerne kontakte mig, hvis du har lys til at høre mere.

  Mange hilsner fra Helle

  Helle Bøttiger
  Caster

  Nordisk Film TV
  VAT no. DK-1173 5894
  M 26396929
  W http://www.nordiskfilmtv.com

 3. Jette siger:

  Hej Maria
  Fald over din blog og har med begejstring trevlet den igennem. Stor skuffelse da der ikke var mere at læse.
  Jeg har selv fået en 200 m2 nyttehave, hvor jeg fik sat en lille hytte på 9 m2 og bygget et skur med tilhørende lille rum ti toilet. Jeg har haft skønne naboer til at hjælpe 😊 i min have er der ikke indlagt, vand, el, og kloak, så hos mig hedder det delevandhane på stien, stearinlys og gas og campingtoilet. Det har sin charme og får livet ned i gear 😉 Jeg er blevet vildt inspireret af dine fortællinger om, hvad du kaster dig ud i og formår og har lovet mig selv, at fremover hedder det ikke “det kan jeg ikke”, men “Maria kan, så kan jeg også”. Så glæder mig til foråret og alle de projekter jeg skal igang med.
  Tak for god inspiration, hyggelig og humoristisk læsning.

  Venlig hilsen Jette

  • Hej Jette,
   Tusinde tak for din kommentar til bloggen. Dejligt at kunne inspirere! For ja, man kan! Jeg venter mit første barn, og derfor har bloggen ligget HELT stille siden kvalmen ramte, og sæsonen sluttede 🙂 Men jeg håber da at få blogget lidt igen, når sæsonen starter og vi flytter i kolonien med bebse.

 4. Trine Svensson siger:

  Hej Maria.
  Har med interesse læst din blog – hvordan bliver jeg skrevet op til en have i “din” haveforening?
  Mvh. Trine

  • Hej Trine. Vores forening er ikke medlem af kolonihaveforbundet. Det betyder, at der ikke er nogen opskrivning, da husene sælges på det fri marked (og prisen er derefter). Tjek evt den blå avis og kom forbi i foråret og se om der er huse til salg – De slås som regel op på foreningens udendørs opslagstavle.

   • Trine Svensson siger:

    Tak for hurtigt svar.
    Hvad mener du med at prisen er derefter – er det i den dyre ende?
    Jeg vil holde øje med den blå avis og opslagstavlen. Men du er også meget velkommen til at skrive til mig hvis du høre noget.
    Mvh. Trine

 5. Camilla Lessel siger:

  Hej Maria
  Jeg har netop kigget med i alle dine projekter fra ende til anden til stor glæde. Jeg har for tre uger siden selv overtaget en kolonihave med et lille hus og det er skønt med al den inspiration, som jeg kan få hos dig. Jeg kan næsten ikke vente med at komme i gang – det er en meget inspirerende blog!
  Venlige hilsner Camilla

  • Hej Camilla,
   Jeg er superglad for at høre, at mine projekter kan inspirere! Held og lykke med kolonihaven – jeg håber du bliver rigtig glad for den. Projekterne stopper aldrig 😉

 6. Silja siger:

  Dejlig blog! Bor selv på Østerbro m mand og to børn og er endelig kommet frem til at vi også skal have kolonihave – fuglesang, græs og himmel foroven. Dejligt med inspiration til terrasse, have og hytte og håber jeg kan være bare halvt så handy som du 🙂

  • God ide! 🙂 Eneste dilemma er, at her er så skønt at bo, at vi flytter herud hele sommeren. Og så bliver der langt, når der skal afleveres barn i institution. Værd at overveje, inden køb.

   • Silja siger:

    Hej Maria. Tak for tippet:-). Ja, vi har faktisk tænkt meget på det med at komme til arbejde og institution. Der er 14 km til institution fra det hus vi har kigget på, så det er da til at cykle (vi har ikke bil). Sålænge jeg er på barsel med nr 2 kan min mand tage nr 1 med ind til børnehave om morgenen og så må lillepigen og jeg hente om eftermiddagen. Måske farfar også vil hente en dag om ugen. Og så blir der nok nogle flere ‘hjemmedage’ – forhåbentlig med legeaftaler i kolonien;-).
    Tak for en super skøn blog!

 7. Maria siger:

  Hej Maria.

  Er der nogle i Sano der bor der hele året eller er det bandlyst der? 😊

  Kh Maria

 8. Rikke Sørensen siger:

  Hej Maria,

  Hvor er det en dejlig blog du har, virkelig inspirerende!

  Vi har selv købt kolonihave for 4 måneder siden på Amager, så det er vores første sæson i år 🙂 Vi har en datter, der er et par måneder ældre end jeres barn, så jeg ville høre, hvordan I klarer det med transportlogistikken til og fra haven, når I bor der fast hele sæsonen?

  Vi har ingen bil, men overvejer at købe en Christianiacykel. Vi har metro 3,5-4 km fra kolonihaven. Har du nogle gode tips til at få dagligdagen til at gå op i en højere enhed? 🙂

  Du er også velkommen til at svare på mail: frkrjs@hotmail.com
  VH Rikke

  • Hej Rikke,
   Vi har netop købt en Batavus Torino elcykel m barnesæde på, da vi synes en christianacykel bliver alt for tung til de mange km mellem koloni og vuggestue. Nu må vi se, om det vil fungere for os til sommer. Men bil eller offentlig transport orker vi ikke i myldretiden.
   Held og lykke med kolonihavelivet! 😉

   • Rikke Sørensen siger:

    sikke hurtigt svar! tusind tak for det. Ja, måske en elcykel er svaret…

    et sidste kort spørgsmål: hvad gør I når I skal hente forskellige materialer til alle jeres mange dejlige projekter? har I bil?

    Vi overvejer (igen) Christianiacykel, cykeltrailer eller måske endda en af de der “knallertbiler”, en piaggio hedder de vist, til at køre haveplanter, mindre byggematerialer etc 🙂

    VH Rikke

 9. Karen Hansen siger:

  Hej Maria

  Det er en meget inspirerende hjemmeside, du har lavet-og med mange gode fifs for andre, der gerne vil lave noget lignende.

  Jeg er fagjournalist studerende og ved at lave afgangsprojekt-en relancering af Kolonihaveforbundets Haveblad. I den forbindelse vil jeg gerne lave en artikel om jeres hus og de forskellige forbedringer, I har lavet, som inspiration for andre.

  Hvis du gerne vil høre nærmere, kan du få fat i mig pr. Mail eller på Tlf. 40461196.

  Håber at høre fra dig:-)

  Vh Karen Hansen

 10. Søren Arildsen siger:

  Hej – faldt tilfældigt over din blog – og hvis du vil fortsætte med at blogge – så vil jeg gerne kigge med, Så det ikke kun er din mor, som læser med herinde 🙂

 11. Malene siger:

  Hej Maria,
  Dejlig blog og skøn skøn have 😉
  Jeg er fan og håber du vil fortsætte med at blogger når tiden er til det.
  KH Malene (Viggos mor ;-))

 12. Pia siger:

  Så nu har jeg fundet endeligt en inspirerende blog som jeg har læst igennem fra ende til anden. Og så er du blevet for opslugt af alt det vigtige kan jeg tænke mig?
  Kan det tænkes at der kommer en lillebitte update på “det skete i sommeren 2016”?

 13. Enormt god inspiration! Følger glædeligt med videre 🙂 Greeeeat work!!!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s